Premier League

Medie: Thomas Frank vil have Bellingham

Thomas Frank har udset sig ingen ringere end Bellingham – dog er der tale om Real Madrid-stjernens lillebror, Jobe, som spiller i Sunderland.

Jobe Bellingham er i nærkamp med Dan Burn fra Newcastle.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Thomas Frank vil have Bellingham.

Det er der formentlig mange fodboldmanagers rundt omkring i verden, der gerne vil.

Dog er det ikke Real Madrid-stjernen, Jude Bellingham, der er tale om – i stedet er det lillebror Jobe, som spiller i Sunderland.

Jobe Bellingham er i nærkamp med Dan Burn fra Newcastle.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge det vanligt troværdige medie The Athletic er Brentford meget interesserede i den blot 18-årige Sunderland-profil – dog er der endnu ingen formel kontakt imellem klubberne.

Thomas Frank og co. har angiveligt holdt tæt øje med Bellinghams præstationer i denne sæson.

Her har Jobe ført sig flot frem, hvor han allerede er fast mand i Championship.

I den netop afsluttede sæson blev det til 47 optrædener for Sunderland, hvor Bellingham kvitterede med syv scoringer og ét enkelt oplæg.

Den 18-årige midtbanekomet kom til Sunderland i sommer, da han blev solgt fra Birmingham – ligesom storebror Jude gjorde i sin tid, hvor turen dog i stedet gik til Dortmund.

Sunderland har aldrig meldt ud, hvor lang en kontrakt Jobe har fået i klubben, men på sin hjemmeside skriver klubben, at der er tale om en lang aftale.

Opdateret:

Fabrizio Romano har netop meddelt på sin X-profil, at Crystal Palace skulle være i konkrete forhandlinger om Jobe Bellingham – dog skriver Romano også, at Brentford gerne vil have ham.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P