Æresdivisionen

30 karantæner: Hollandsk danskerklub svinger øksen

FC Utrecht er allerede blevet straffet for tilskuerurolighederne. Holdet skal spille for tomme tribuner i næste sæsons første hjemmekamp.

FC Utrecht finder sig ikke i tilskuerballaden.

Under sidste weekends hollandske Conference League playoff finale stormede flere FC Utrecht-fans banen, og det udskød kampen.

Det får altså konsekvenser for uromagerne. Det hollandske medie Telegraaf skriver torsdag, at 30 fans har fået karantæne fra stadion.

Men det tal kan blive endnu større ifølge det hollandske medie.

FC Utrecht har nemlig flere sager åbne, så det er forventet, at antallet af karantæner stiger.

Og FC Utrecht mærker også selv konsekvenserne af balladen. I starten af ugen fik de nemlig påbud om, at næste sæsons første hjemmekamp skal spilles uden tilskuere, skriver mediet.

Selve kampen var også dramatisk. Hjemmeholdet FC Utrecht var kommet foran med 1-0 i første halvleg. Og den stilling så ud til at holde.

Men danske Oscar Fraulo indtog en negativ hovedrolle. I det 86. minut fik midtbanespilleren vist et direkte rødt kort, og så skulle føringen forsvares hjem ti mod elleve.

I dommerens overtid udlignede Go Ahead Eagles. Og i den forlængede spilletid scorede udeholdets Joris Kramer med tre minutter igen.

Danskerne Victor Jensen og Niklas Vesterlund fik også spilletid i kampen. Silas Andersen og Jeppe Okkels sad på bænken hele opgøret.