Premier League

Medie: Smith Rowes Arsenal-karriere hænger i en tynd tråd

Emile Smith Rowe var et af de klareste lyspunkter i Arsenal for bare et par sæsoner siden, hvor hans imponerende præstationer blev belønnet med rygnummer 10. Nu er hans Arsenal-karriere måske på vej mod enden.

Emile Smith Rowe erstatter Thomas Partey for Arsenal
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er en skæbnesvanger kontraktforhandling, som Arsenals unge nummer 10 er ved at indlede med barndomsklubben fra det nordlige London.

Emile Smith Rowe cementerede sig som en kultfigur i Arsenal, da den unge akademispiller for et par sæsoner siden fik sit helt store gennembrud sammen med Bukayo Saka.

De to var lyspunktet i en svær periode for klubben, hvorfor Smith Rowe blev belønnet med den famøse nummer 10 trøje. Men skader har sidenhen sat en stopper for den rivende udvikling, og måske lakker Arsenal-karrieren mod enden for talentet.

Det er den normalvist velinformerede journalist fra London Charles Watts, der beskriver udviklingen mellem Smith Rowe og klubben.

Ifølge Watts vil Smith Rowe rigtig gerne blive i Arsenal, måske endda forlænge sin aftale, der løber to sæsoner endnu, da han har stærke følelser for klubben.

Men klubben er ikke helt overbeviste.

Skal man have en ordentlig transferssum for den tekniske englænder, skal det nok til at være, eftersom kontrakten stille og rolig løber ud. Derudover er flere figurer i staben angiveligt lidt bekymrede over Smith Rowes mange skader.

Hvad end det bliver til en forlængelse, en afsked eller bare endnu en sæson på samme kontraktuelle vilkår, vides endnu ikke. Men ifølge Watts vil der snart komme en afklaring, da der allerede er blevet afsat tid til forhandlingerne.

Slut for Arsenal-talent: Tiden i klubben lakker mod enden

Den nu 23-årige kreative midtbanespiller fik sit Premier League-gennembrud tilbage i 2021/22-sæsonen, da han scorede hele ti mål og lavede to assists i 33 optrædener for ‘The Gunners’.

Anderledes så det ud for Smith Rowe i den seneste Premier League-sæson, hvor han blot spillede 345 minutter og bidrog med to assists uden selv at score nogen mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P