3F Superligaen

Thomasberg om comeback: Sindssygt, at man kan det

FC Midtjylland-cheftræner Thomas Thomasberg er forbavset over, at hans spillere formåede at score hele tre gange på seks minutter søndag.

Thomas Thomasberg fejrer det danske mesterskab.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Nede med 0-2 i pausen søndag mod Silkeborg IF skulle der pludseligt et mirakel til for FC Midtjylland.

Og det kom der.

For i det 46. minut scorede Franculino, i det 48. minut var det Ola Brynhildsen og i det 52. minut fuldente Aral Simsir det vilde comeback.

Efter slutfløjt har FCM-cheftræner Thomas Thomasberg da også ganske svært ved at forstå, hvordan det overhovedet kunne lade sig gøre.

– Resultatmæssigt har de (Silkeborg IF, red.) os jo nede i sækken, men jeg synes ikke rent spillemæssigt, at de havde os nede i sækken.

– Jeg kunne også med en rigtig god fornemmelse gå ind og sige til spillerne [i pausen], at vi skulle gøre det samme og sætte endnu mere turbo på.

– Det første mål ville løfte hele stadion, og vi vidste jo også, hvad resultatet var i Brøndby, så det kunne vi også bruge, siger Thomas Thomasberg til campo.dk og den øvrige skrevne presse søndag og fortsætter:

– Og så får vi selvfølgelig den medvind, der også skal til med målene.

– Men altså, det er jo sindssygt, at man kan score tre mål så hurtigt. Og det kunne have blevet til flere i løbet af anden halvleg. Og så bare endnu et drama oveni, at de udligner sådan lidt ud af ingenting, og at vi så ikke selv kan få det afgjort, siger han.

FCM leverede også i forrige spillerunde et imponerende comeback mod FC Nordsjælland, hvor man efter at have været nede med 3-0 fik spillet sig på 3-3.

Kampen mellem FCM og Silkeborg endte 3-3.

Samtidig vandt AGF med 2-3 på Brøndby Stadion, og midtjyderne kunne ved slutfløjt derfor juble løs og fejre klubbens fjerde danske mesterskab.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P