3F Superligaen

Kristoffer Olsson: Jeg kommer til at spille fodbold igen

FC Midtjylland triumferede søndag aften som danske mestre, da Brøndby snublede hjemme imod AGF og midtjyderne selv tog et point mod Silkeborg – her fik omverdenen for første gange Kristoffer Olsson at se igen, og han havde gode nyheder.

FC Midtjyllands Kristoffer Olsson på MCH Arena for første gang siden han blev ramt af blodpropper i hjernen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Kristoffer Olsson var tilbage på MCH Arena søndag.

Den 28-årige svensker har været igennem et tragisk forløb, da han i februar blev ramt af flere små blodpropper i hjernen og senere indlagt i respirator.

Derfor var det også højst overraskende, at se Olsson søndag, hvor han var med til FC Midtjyllands guldfejringer.

FC Midtjyllands Kristoffer Olsson på MCH Arena for første gang siden han blev ramt af blodpropper i hjernen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Svenskeren har ikke ligget på den lade side i genoptræningsforløbet, og i et interview med den svenske avis Aftonbladet, har Olsson sat ord på fremtiden.

Blandt andet tror og håber den svenske landsholdsspiller på, at han kommer til at spille fodbold igen.

– Ja. Det er jeg positiv over for og tror på det. Det er klart, at man gerne vil tilbage hurtigst muligt og kæmpe for at nå dertil. Men jeg er ikke stresset over det, det skal tage sin tid. Vi får se, hvornår det sker.

– Jeg kan godt bevæge mig, jeg kan løbe og min hukommelse er god. Jeg får det bedre hver dag. Jeg plejede af gå med snore og sådan noget hele tiden. Det eneste, jeg har nu, er en lille ting, der hjælper mig med at tisse. Det er det sidste, fortæller Kristoffer Olsson til Aftonbladet.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

I interviewet fortæller den svenske midtbanespiller også, at han i tre uger var døden nær.

– I tre uger var jeg nærmest døende. Jeg var ikke kontaktbar, og jeg kan ikke huske noget af det. Jeg havde det forfærdeligt i starten [da han fik sin bevidsthed tilbage, red.]. Jeg var meget negativ, og jeg forstod ikke noget.

– Men jeg vil ikke tale for meget om det, der er sket. Jeg kom igennem den værste periode. Jeg har været nødt til at tænke, være positiv og tålmodig med alt ting. Nu er jeg positiv og glad, selvom, at jeg ligesom alle andre, har nogle dage, der er bedre end andre, fortæller Kristoffer Olsson til Aftonbladet.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Du kan læse meget mere om Kristoffer Olssons guldfejring lige her:

Dejlige scener: Kristoffer Olsson fejrer guldet i Herning

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P