3F Superligaen

Ny AaB-keeper: Tænkte ikke to gange over det

AaB har hentet den 23-årige tysker Vincent Müller hos 3. Bundesliga-klubben MSV Duisburg på en fri transfer, og da AaB bød sig til tænkte den tyske målmand ikke to gange.

AaB henter den tyske målmand Vincent Müller i tyske Duisburg.
Foto: AaB

Vincent Müller skal vogte buret i Nordjylland.

Det står klart torsdag eftermiddag, hvor AaB netop har offentliggjort tyskeren som den seneste tilføjelse til truppen.

Beslutningen om at tage rejsen til det nordjyske var ikke en spor svær en af slagsen for den 23-årige målmand.

– Jeg glæder mig meget over at skifte til AaB. Det er en klub med gode faciliteter, en stor historie og masser af fans, så da jeg hørte om interessen, behøvede jeg ikke at overveje det to gange.

– Mit første indtryk af byen er også meget positivt, så det er rigtig dejligt, at aftalen med AaB er faldet på plads, fortæller Vincent Müller til klubbens hjemmeside.

AaB’s ledelse jubler også over nyerhvervelsen, som klubben har fulgt i en længere periode.

– Vi har fulgt Vincent Müller gennem længere tid, og vi er glade for, at han har fundet det attraktivt at komme til AaB.

– Vincent er en meget komplet målmand, som er stærk én mod én, god både i luftspillet og med fødderne, og så er hans mentalitet også en styrke, fortæller Ole Jan Kappenmeier om den nye AaB-keeper.

Müller har sin fodboldopdragelse i FC Köln, været en tur forbi PSV Eindhoven og i sin seniorkarriere spillet 67 kampe for MSV Duisburg – hvor han endda har scoret ét enkelt mål.

Officielt: AaB snupper målmand i Tyskland

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P