3F Superligaen

AGF laver flere rokeringer i talentsetuppet

Superliga-klubben forfremmer blandt andet en englænder til ny stilling for at rykke klubbens akademi-spillere tættere på Superliga-mandskabet.

AGF går ind på Ceres Park
foto: Ritzau / Scanpix / 

AGF vil styrke indsatsen på klubbens talentområde.

Det betyder, at Jesper Ørskov fremover skal være Head of Recruitment i klubben, hvor det fulde fokus bliver rekruttering. Ørskov var tidligere talentchef.

Den nye talentchef i klubben bliver 30-årige Marc Søballe Pedersen, som tidligere har været ansvarlig for klubsamarbejdet i klubben.

Marc Søballe Pedersen får som talentchef det øverste ansvar for U10-U17 holdene i AGF, mens sportschef Stig Inge Bjørnebye får ansvaret for U19 under sin kasket.

AGF skriver, at Marc Søballe skal endnu tættere på arbejdet med talenterne i klubben. Marc Søballe er blandet andet i besiddelse af UEFA’s trænerlicens.

Og det er ikke de eneste sportslige ændringer, Superliga-klubben præsenterer torsdag.

Engelske Phil Mansfield, som tidligere har haft en stilling som Perfomance Coach bliver nu Head of Perfomance i klubben.

Det er et træk, AGF tager for at bringe U19 mandskabet endnu tættere på Superliga-mandskabet. Det er et forsøg på at styrke overgangen fra ungdoms- til voksenfodbold.

Den 42-brite får mere konkret daglig leder for de fysioterapeuter, fysiske trænere, mentaltræner og den læge, som arbejder med både Superliga-holdet og akademiet.

AGF vinker farvel til to Rösler-assistenter

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P