Ligue 1

Carlo Ancelottis søn kan lande første cheftræner-job

Carlo Ancelottis søn, der kun har prøvet at være sin fars assistent, er efter sigende en kandidat til at følge i fodsporene på en sensationel træner i Ligue 1.

Real Madrids assistenttræner Davide Ancelotti før kampen mod Bayern München i Champions League.
Foto: Thomas Coex/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har altid været sin fars assistent.

Nu skal han stå på egne ben, og det skal han forsøge sig med i en fransk Ligue 1-klub, hvor en sensationel træner lige har været før ham.

Således melder den store, franske avis L’Équipe, at Carlo Ancelottis søn, Davide Ancelotti, er i spil til at lande sit første job som cheftræner.

Her er Davide Ancelotti på ønskelisten hos Mohamed Daramys arbejdsgiver, Stade Reims.

En klub, hvor den nu tidligere træner Will Still havde noget af et eventyr.

Den engelske træner startede i Reims i 2022 uden en UEFA Pro License, og dengang florerede der rygter om, at Reims betalte 25.000 euro, hver gang de spillede en kamp med træneren på sidelinjen.

Det svarer til lidt over 185.000 kroner.

Will Still er siden gået i gang med at tage sin UEFA Pro License, men den belgiskfødte englænder er altså ikke længere at finde i Stade Reims, hvor samarbejdet blev brudt tidligere i maj.

Derfor er Reims på trænerjagt, og det er her, Davide Ancelotti kommer ind i billedet.

Ancelotti junior har hele sin trænerkarriere været assistent for sin far.

Han startede som fitness-træner i Paris Saint-Germain, mens farmand var træner der, i 2012 og har siden fulgt med Carlo Ancelotti til Real Madrid, Bayern München, Napoli, Everton og nu Real Madrid igen.

Men nu er tiden kommet til, at den 34-årige italiener, der ikke havde meget held i sprøjten som spiller, skal stå på egne ben.

Som spiller kom han op gennem AC Milans ungdomshold, inden han i sommeren 2009 røg til Borgomanero, der dengang spillede i den sjette bedste række i Italien.

Men allerede seks måneder senere stoppede den dengang blot 20-årige midtbanespiller karrieren.

Lidt bedre gik karrieren som spiller for Carlo Ancelotti, der i sin tid i klubber som AS Roma og AC Milan vandt Mesterholdenes Europa Cup (Champions League før 1992) to gange og Serie A tre gange.

Real-stortalent nyder tilværelsen: Passer perfekt ind

Far og søn kan stå på sidelinjen sammen for sidste gang – i denne omgang – lørdag den 1. juni, når Real Madrid spiller Champions League-finale mod Borussia Dortmund.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P