Vanvittigt FCM-comeback: Vendte 3-0 til 3-3

FC Midtjylland kom bagud med 3-0 imod FC Nordsjælland, men midtjyderne fik vendt det forfærdelige resultat til uafgjort. Se mål og highlights her.

I. Osman
11′
E. Nygren
16′
E. Nygren
36′
F. Gluda Djú
38′
M. Bech
45’+2′
S. Ingason
79′
45′
90′
  • Gæsterne fra Herning kom skrækkeligt fra land, da Ibrahim Osman sendte hjemmeholdet i front, og bare fem minutter senere fordoblede Benjamin Nygren den nordsjællandske føring. Skidt blev til værre, da Nygren igen scorede efter 36 minutters spil og gav FC Midtjylland et bjerg at bestige

• Det tog midtjyderne hul på bare to minutter senere, da Franculino efter et vævert træk ind i banen køligt bankede bolden i kassen til 3-1. Kort før pausen gav Mads Bech Sørensen for alvor håb til Heden, da bolden efter en tumultarisk situation i Nordsjælland-feltet havnede for fødderne af den store stopper, som nemt kunne sparke bolden ind til 3-2

• I anden halvleg kom Midtjylland blæsende ud af startblokken, da Franculino scorede to mål på bare fire minutter – dog blev begge mål underkendt for offside. Det var der til gengæld ingen sandsynlighed for, da Sverrir Ingi Ingason stangede et hjørnespark i mål til kampens slutresultat 3-3 i det 79. spilminut

• FC Midtjylland besteg bjerget, men det ene point betyder, at Brøndby går ind til sidste spillerunde med en matchbold, selvom begge hold ligger a point. De blå-gule har nemlig en målforskel, som er plus syv bedre end Midtjyllands

FC Nordsjælland 0-0 FC Midtjylland (Stor FCM-chance, 7′):

FC Nordsjælland 1-0 FC Midtjylland (Ibrahim Osman, 11′):

FC Nordsjælland 2-0 FC Midtjylland (Benjamin Nygren, 16′):

FC Nordsjælland 3-0 FC Midtjylland (Benjamin Nygren, 35′):

FC Nordsjælland 3-1 FC Midtjylland (Franculino, 38′):

FC Nordsjælland 3-2 FC Midtjylland (Mads Bech Sørensen, 45+2′):

FC Nordsjælland 3-2 FC Midtjylland (Franculino-mål underkendes, 46′):

FC Nordsjælland 3-2 FC Midtjylland (Franculino-mål underkendes, 50′):