Jupiler Pro League

Tidligere Lyngby-træner er tæt på overlevelse i Belgien

Freyr Alexandersson skiftede i vinter til den belgiske bundklub KV Kortrijk. De er nu blot en sejr fra at sikre en ny sæson i landets bedste række.

Foto: KV Kortrijk

Det belgiske ligasystem er en sjov størrelse at finde rundt i. Det kan vær derfor, Freyr Alexandersson skiftede Superligaen ud med belgisk fodbold og KV Kortrijk.

Den tidligere Lyngby-træners klub sluttede det belgiske grundspil som nummer næstsidst. Og i det efterfølgende nedrykningsspil blev de nummer to.

Så nu spiller de over to kampe for muligheden for at blive i Jupiler Pro League. Det er imod Lommel SK som blev nummer fire i den næstbedste række.

Den første af de to kampe vandt Alexanderssons KV Kortrijk med 1-0. Men den tidligere Superliga-træner er ikke helt tilfreds med sine spilleres indsats.

– Vi var nødt til at score det andet mål, men det skete bare ikke. Og derudover missede Lommel nogle store chancer.

– Jeg er især skuffet over den chance, som Kangwa missede. Jeg forstår ikke, han ville afslutte så nonchalant, siger islændingen til det belgiske medie Nieuwsblad.

Men sejren kom da i hus og overlevelsen er i sigte. Det sætter Alexandersson pris på.

– Jeg er tilfreds, men jeg er også utilfreds. Jeg vil ikke være for tidligt ude med noget, men jeg tror på, at det ender godt.

– Vores fans var fantastiske i dag, og det er jeg sikker på, de også er i næste uge.

Freyr Alexandersson var Lyngby-træner i to og et halvt år. Men i vinter valgte han altså at forlade klubben til fordel for belgisk fodbold og det vilde ligasystem.

Nielsen og Skov Olsen slår Anderlecht i belgisk topkamp

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P