3F Superligaen

Rørt Provstgaard sagde farvel: Måske jeg skal tale med Allan Simonsen

Oliver Provstgaard kan have spillet sin sidste kamp på Vejle Stadion, og derfor sørgede den unge forsvarsspiller også at suge alt ind mandag eftermiddag mod Hvidovre.

Superligakampen mellem Vejle Boldklub og Hvidovre IF på Vejle Stadion mandag den 20. maj 2024
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Oliver Provstgaard kan meget vel være fortid i Vejle Boldklub til sommer.

Det har forsvarsspilleren ikke lagt skjul på, og flere italienske klubber har angiveligt den 20-årige østjyde på radaren – heriblandt Bologna.

Mandag spillede Vejle sidste hjemmekamp i sæsonen, og det kan dermed være sidste gang at Provstgaard tørnede ud på det idylliske stadion i Nørreskoven.

– Jeg har nydt det ekstra meget i dag, for jeg ved selvfølgelig ikke, hvad der skal ske. Klubben har ambitioner, og jeg har også selv nogle ambitioner, og jeg håber selvfølgelig, at begge to kan mødes, udtaler Provstgaard til den fremmødte presse, og fortsætter:

– Men det er klart, at i dag har jeg nydt hele morgenen og hele optakten til stadion og prøvet at suge alt ind. Det har jeg.

Superligakampen mellem Vejle Boldklub og Hvidovre IF på Vejle Stadion mandag den 20. maj 2024
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Hvordan?

– Jo, men bare ved at mærke stemningen. Komme ud på stadion lidt før i dag. Gå en tur inde på stadion. Der der er mange, som jeg holder af, som er her i dag, så det betyder meget, udtaler en tydelig rørt Provstgaard.

Forsvarsspilleren blev efter kampen kaldt ned af de dedikerede Vejle-fans på Blok E. Her pegede Provstgaard på logoet og modtog fansenes hyldest.

– Jeg ved ikke, om de forventer, at der sker et eller andet. Men jo, det betød lidt ekstra. Jeg ved ikke, om det er et farvel, men i hvert fald at sige farvel for den her sæson.

“Allan Simonsen-finten”

Campo.dk talte med Allan Simonsen inden mandagens kamp. Det nu 71-årige legende slog selv igennem i Vejle som ung, og drog senere ud i Europa, inden han vendte retur.

Men Provstgaard har ikke talt med Simonsen om fremtiden. Endnu.

– Nej, det har jeg dog ikke. Selvom Allan Simonsen er måske er den mand, man burde tage med på råd, han har jo trods alt været den bedste spiller i Europa. Det vil jeg jo også gerne selv være, men ham har jeg ikke lige spurgt.

Video: Blev Hvidovre snydt? Qamili så den inde

– Men det kan da godt være, at man lige skal tage en snak med ham, slutter en både rørt og glad Oliver Provstgaard.

Vejle vandt mandagens kamp mod Hvidovre med 2-0.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P