Hillerød-hattrick sender Næstved mod afgrunden

Projekt ‘overlevelse’ blev mandag dét sværere for Næstved, der tabte hjemme mod Sebastian Pingel og resten af Hillerød Fodbold.

Hillerød Logo

Sebastian Pingel gjorde mandag kål på Næstved.

Således kom han på måltavlen ad hele tre omgange, da Hillerød Fodbold sejrede med 1-3 på udebane.

Med sejren kravler Hillerød op på syvendepladsen i NordicBet Ligaen, mens det nu ser yderst svært ud for Næstved at overleve i rækken.

Ved pausen så det ellers ikke ud til, at mandagens kamp skulle indeholde et hattrick.

Således var stillingen 0-0 helt indtil det 57. minut, hvor Sebastian Pingel så også må siges at være vågnet op til dåd.

Allerede fem minutter senere fordoblede Sebastian Pingel nemlig Hillerøds føring, og yderligere fire minutter senere fuldbyrdede han sit hattrick.

Tre mål på ni mutter.

Næstved fik før slutfløjt reduceret til 1-3, men kom altså aldrig tæt på pointene.

Med nederlaget har Næstved fortsat tre point op til HB Køge på den rigtige side af nedrykningsstregen.

HB Køge har spillet en kamp færre og møder senere mandag FC Helsingør, der allerede er sikret nedrykning fra landets næstbedste række.