Tidligere FCM’er med fire mål mod Real i spansk slutspurt

Alexander Sørloth var ganske enkelt flyvende, da Villarreal spillede 4-4 mod mestrene fra Real Madrid i næstsidste spillerunde af den spanske LaLiga. Normanden lavede nemlig alle fire mål.

Alexander Sørloth scorede fire gange mod Real Madrid

Real Madrid er for længst blevet kåret som spanske mestre, og har nok den forestående Champions League-finale mod Borussia Dortmund i hovederne.

Ikke desto mindre er det ganske imponerende at score hele fire gange mod den spanske gigant.

Netop det formåede den norske Villarreal-angriber, Alexander Sørloth, at gøre i den næstsidste spillerunde af LaLiga, da Villarreal spillede 4-4 mod Real Madrid.

Unge Arda Güler havde bragt Real Madrid foran efter blot 14 minutter, hvorefter Joselu havde udbygget føringen efter en halv times spil.

Men det lod Sørloth sig ikke slå ud af. Han reducerede nemlig til 1-2 i et 39. minut.

Det skulle dog endnu en gang gå rigtig galt for Villarreal. Det sørgede Lucas Vazquez og Güler for, da de begge sendte bolden i kassen, så der stod 1-4 til pause.

Men efter pausen var den tidligere FCM’er helt ustoppelig.

Den norske angriber scorede tre gange på otte minutter, da han lynede i det 48., 52., og 56. minut.

Dermed var kampen, der så ganske slut ud ved pausen, igen helt åben.

Men det blev ikke til flere scoringer, og Sørloth må derfor tage til takke med et enkelt point og fire mål mod mesterholdet.

Derudover kan han glæde sig over, at han nu har overgået Artem Dovbyk, der ligeledes har en fortid i FC Midtjylland, på førstepladsen af topscorerlisten i LaLiga.

Sørloth har nemlig lavet 23 LaLiga-mål, hvilket sender ham forbi Dovbyk, som har lavet 21.

Dermed skal der ske noget helt sensationelt, hvis det ikke skal ende med, at en tidligere FCM’er bliver denne sæsons topscorer i LaLiga.