Premier League

Tæt på et historisk mesterskab: Vi var fantastiske

Rodri roser især reservemålmand Stefan Ortega, som kom ind og indtog en hovedrolle i Manchester Citys vigtige sejr mod Tottenham på udebane.

Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City står på tærsklen til et historisk fjerde mesterskab på stribe.

Med en sejr på 2-0 ude mod Tottenham har de matchbolden i den sidste Premier League-runde denne sæson. Hjemme mod West Ham kan de selv afgøre det.

City-profilen Rodri, som tilsyneladende bare ikke vil tabe i Premier League, var naturligvis en lettet og stolt mand efter opgøret i London.

– Vi var fantastiske i dag. Sikken en karakter. Vi ved godt, vi ikke spillede vores bedste kamp.

– Men vi kom for at vinde, og det gjorde vi. Mentaliteten var flot. Jeg skal rose vores indskiftere. Ortega var fantastisk, og Doku fik et straffe, siger han til SkySports.

Målmanden Stefan Ortega leverede en stor redning få minutter inden, Erling Haaland scorede til 2-0 på straffe. Tottenham-stjernen Son var alene igennem, men keeperen reddede flot.

Stefan Ortega blev skiftet ind midtvejs i anden halvleg. Og hans flotte præstation er medvirkende til, at City sandsynligvis bliver mestre. Igen.

Spurs’ CL-drømme knust – City med matchbold

Og Rodri er fuldstændig blæst bagover af den tyske målmands præstation.

– Han var ganske enkelt fantastisk. Vi var oppe med en. Hvis de scorer, er vi ude af det. Men han laver tre utrolige redninger.

– Jeg har ikke nogen ord, siger Rodri.

I den anden ende var Haaland skarp for City. Den norske angriber scorede begge mål, og han har nu imponerende 63 mål i 65 Premier League-kampe.


Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P