3F Superligaen

Medie: Spansk sportsdirektør har henvendt sig til OB

Miguel Torrecilla har tidligere været sat i forbindelse med Brøndby IF, og nu har den erfarne spanske sportsdirektør angiveligt vist interesse i at komme til OB til næste sæson. Det skriver mediet Stemmer fra Ådalen.

Fodbolddirektør i OB Björn Wesström under superligakampen mellem OB og Lyngby Boldklub på Nature Energy Park i Odense fredag den 10. maj 2024
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Fra Chile til Odense.

Det kan være den rejse, Miguel Torrecilla skal ud på. Spanieren er i dag præsident i den chilenske klub CD Everton, men nu har han gjort sig til over for OB.

Det skriver Stemmer fra Ådalen tirsdag, som erfarer, at Torrecilla har udvist interesse i at komme til OB gennem sine danske mellemmænd.

Mediet skriver, at de danske mellemmænd har henvendt sig til OB og forsøgt at etablere en kontakt til Niels Thorborg, som er klubejer og bestyrelsesformand i OB.

Torrecilla kan afløse Björn Wesström, som langtfra har efterladt noget stort aftryk i OB. Flere i OB’s øverste ledelse er angiveligt også utilfredse med svenskeren, melder mediet.

Den 53-årige Torrecilla er tidligere professionel spiller i Spanien, og har været sportslig leder i flere europæiske klubber. Senest i Real Zaragoza, hvor han var fra 2020 til 2022.

Siden sommeren 2023 har han været præsident i den chilenske klub CD Everton, men havde inden da angiveligt været til samtaler Brøndby IF. Noget som dog blev afvist af Jan Bech Andersen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P