NordicBet Ligaen

Jakob Busk: Glæder mig til at komme tilbage til Superligaen

Jakob Busk er tirsdag blevet præsenteret som ny målmand i Sønderjyske Fodbold, som efter sommer igen er at finde i 3F Superligaen. Og Busk glæder sig til at vende hjem til dansk topfodbold.

Jakob Busk i trøjen for Union Berlin
Foto: Union Berlin

Han har været væk i otte år, men nu er Jakob Busk tilbage i dansk fodbold.

Den 30-årige målmand er tirsdag præsenteret i Sønderjyske, som spiller med i 3F Superligaen til næste sæson.

Busk skiftede fra F.C. København til tyske Union Berlin i 2016, men nu er han tilbage i Danmark. Og målmanden er glad for at være hjemme igen.

– Jeg er glad og stolt over at have skrevet kontrakt med Sønderjyske Fodbold. Jeg glæder mig til at blive en del af det spændende projekt, som klubben har været i gang med et stykke tid, og jeg vil gerne være med til at tage de næste skridt på den rejse, udtaler Busk til Sønderjyskes hjemmeside.

– Jeg har fået et rigtigt godt indtryk af folkene omkring klubben, og jeg glæder mig til at blive en del af projektet.

Sønderjyske har hentet Jakob Busk i Union Berlin.
Foto: 1. Union Berlin

Busk har skrevet under på en toårig kontrakt med Haderslev-klubben, og målmanden glæder sig til gensynet med dansk fodbold.

– Efter rigtig mange år i udlandet glæder jeg mig til komme tilbage til Superligaen, som også har udviklet sig godt, siden jeg senest var i Danmark.

– Jeg ser frem til de nye opgaver, der venter i Sønderjyske Fodbold, og jeg glæder mig til at møde fansene og mine nye holdkammerater efter sommerferien, slutter Jakob Busk.

Sønderjyske gør sig klar: Henter Bundesliga-keeper

Busk har også tidligere været i AC Horsens og norske Sandefjord. Han nåede 57 kampe på Union Berlins førstehold i 2. Bundesligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P