3F Superligaen

FC Midtjylland udstyrer stortalent med ny aftale

FC Midtjylland oplyser tirsdag, at man har udstyret talentet Mikel Gogorza med en aftale, der strækker sig et godt stykke ind i seniorkarrieren.

FC Midtjylland forlænger med Mikel Gorgoza.
Foto: FC Midtjylland/Augustine Akena
Denne historie udkom først på campo.dk

Mikel Gogorza har nu fået vished om sin nærmeste fremtid.

Således oplyser FC Midtjylland tirsdag, at man har skrevet under på en ny aftale med det 17-årige stortalent.

Der er tale om en forlængelse på tre år.

Mikel Gogorza fik sin debut i 3F Superligaen tidligere på året ude mod Brøndby IF.

Han blev her skiftet ind som højre back, men egentlig gør han sig i fodboldens offensive facetter.

– Det er rart at få styr på fremtiden, og jeg er utroligt glad for at have en aftale på plads. Nu glæder jeg mig til at blive ved med at arbejde hårdt i en klub, hvor det har været virkelig fedt at være de seneste to og et halvt år. Jeg kan ikke komme på et bedre sted at fortsætte min udvikling, siger Mikel Gogorza til FCM’s egen hjemmeside.

Også FC Midtjyllands vicesportschef, Kristian Bach Bak, glæder sig over kontraktforlængelsen med den danske U18-landsholdsspiller.

– Mikel er en af de spillere, som har gennemgået den største udvikling, siden han kom til klubben. Han er en indvidualist, der kan afgøre fodboldkampe.

– Han er fantastisk én mod én, har et blik for de andre og kan lave både mål og assists. Mikel har nogle unikke spidskompetencer, der er rigtig svære at træne sig op til, siger Kristian Bach Bak og fortsætter:

– Han har været dominerende i U19 Ligaen denne sæson til trods for, at han er førsteårs-U19. Kan han lægge på i forhold til det defensive og arbejde endnu mere i genpres, står vi med en topspiller i fremtiden.

Mikel Gogorza står i denne sæson noteret for 14 scoringer for FCM’s U19-mandskab.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P