2. Division

EfB-direktør om pointtab: Har kendt præmissen i lang tid

Esbjerg fB har fået fratrukket tre point som følge af den rekonstruktion, klubben har været igennem. Dermed er forspringet skrumpet til ni point, men det kommer bestemt ikke bag på direktøren i klubben.

Jens Hammer Sørensen står sammen med direktøren for Aarhus Fremad
Foto: FotoTrine

Fra 12 til ni point.

Det er så meget Esbjerg fB’s forspring er skrumpet ned til forfølgerne fra Aarhus Fremad i toppen af 2. Division.

De to mandskaber møder hinanden på lørdag, og det er da også den kamp, Esbjergs direktør ser frem mod, da campo.dk spurgte ham, og om pointfratrækningen bringer klubbens oprykning i fare.

– Haha. Man kan sige, vi er på ingen måder rykket op endnu. Det har vi fuldt respekt for. Vi kan tage et endegyldigt i weekenden ved at vinde oppe i Aarhus Fremad, udtaler Hammer til campo.dk.

Esbjergs pointfratrækningen sker i henhold til DBU’s love om rekonstruktion, og straffen var derfor forventet, lyder det fra direktøren.

– Med hensyn til de tre fratrukne point, så har vi jo kendt præmissen i lang tid, at det var vilkårene, når vi trådte ud af rekonstruktion igen. Vi har været i god dialog med Divisionsforeningen og andre interessenter. Så det er ikke nyt for os.

Hammer oplyser, at Esbjerg ikke har i sinde at anke sagen.

Rekonstruktionen i starten af maj bragte Esbjerg fB tilbage på lokale hænder efter at Esbjerg Investment Limited og Paul Conway har siddet med nøglerne i klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P