To kandidater til årets mål i Farum: FCN slagter Silkeborg

FC Nordsjælland overhalede søndag aften Brøndby, da Silkeborg fik ørerne i maskinen i Farum. Se mål og highlights her.

FC Nordsjælland
t v v u v
4 : 1
Silkeborg IF
t t v t v
J. Tverskov
18′
A. Schjelderup
68′
86′
E. Nygren
90’+2′
S. Þórðarson
2′
45′
90′
  • FC Nordsjælland spiller med om Superliga-guld, og det blev der ikke ændret på efter Silkeborgs besøg i Farum søndag aften

• Det startede ellers sløjt for nordsjællænderne, da Silkeborgs islandske kreatør Stefan Thordarson bragede bolden i mål på smukkeste vis fra distancen. Efter 18 minutters spil stangede Jeppe Tverskov udligningen i kassen efter et godt indlæg fra Daniel Svensson, før Andreas Schjelderup i anden halvleg leverede en smuk dribletur fra egen banehalvdel, som endte med at sende FCN på sejrskurs

• Fem minutter i lukketid gjorde det norske Nordsjælland-es det endnu engang, da han krøllede bolden ind med en flot inderside efter endnu en smuk dribletur. Benjamin Nygren satte kronen på værket i dommerens tillægstid, da han lukkede og slukkede til 4-1