3F Superligaen

FCK til tops efter dramatisk Derby-sejr mod Brøndby

Brøndby var foran, men endte med at tabe med 1-3, da F.C. København slog vejen forbi Vestegnen i et ultra-intenst og højdramatisk Københavnerderby. Se mål og highlights fra kampen her.

Brøndby og FCK-spillere i duel om bolden
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Brøndby IF
Brøndby IF
u u v u t
1 : 3
Slut
FC København
FC København
t u v v v
Nicolai Vallys
31′
K. Diks
39′
M. Elyounoussi
54′
K. Diks
90’+12′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′
  • Nummer ét fra Brøndby tog hjemme imod nummer to fra F.C. København, og det var hjemmeholdet der startede opgøret bedst. FCK kom bedre med undervejs i første halvleg og var tæt på at bringe sig foran ved Elyounoussi, men nordmanden fik ikke ram på bolden. Det gjorde i stedet Nicolai Vallys i stedet, som efter en halv times spil bragte Brøndby i front
  • F.C. København lod sig ikke kue og fik svaret hurtigt igen, da Kevin Diks udnyttede Orri Oskarssons flotte oplæg og headede FCK på omgangshøjde syv minutter før pausefløjt. Inden pauseteen opstod stor tumult nede på sidelinjen, hvor trænere, ledere og spillere fra begge hold endte i håndgemæng. Det kostede en udvisning til Brøndbys assistent Martin Retov, som skubbede FCK’s Elias Jelert omkuld
  • Anden halvleg var ti minutter gammel, da FCK kom afsted i en kontra og Orri Oskarsson lagde bolden til rette for Elyounoussi. Nordmanden trak ind i banen og lagde bolden smukt op i hjørnet. I overtiden begik Kevin Tshiembe straffespark og fik direkte rødt i forbindelse med tumult i kølvandet på situationen. Kevin Diks sparkede bolden ind til kampens resultat 1-3. Dermed bytter de to hold plads i toppen af 3F Superligaen.

Brøndby 1-0 F.C. København (Nicolai Vallys, 32′)

Brøndby 1-1 F.C. København (Kevin Diks, 39′)

Brøndby 1-1 F.C. København (Tumult på sidelinjen, 41′)

Brøndby 1-2 F.C. København (Mohamed Elyounoussi, 54′)

Brøndby 1-2 F.C. København (Tshiembe udvisning, 90+1′)

Brøndby 1-3 F.C. København (Kevin Diks,90+5′)

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P