3F Superligaen

Jelert om Retov-rødt: Selvfølgelig er der rødt kort

Brøndby fik to røde kort i søndagens derby mod F.C. København. Elias Jelert var kraftig involveret i det første røde kort, som blev tildelt til Martin Retov. Og det var fuldt fortjent, mener FCK-backen.

Jelert i græsset efter hård behandling af Retov
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kort før pausen i søndagens guldderby mellem Brøndby og FCK fik Martin Retov direkte rødt.

Det skete efter en masse tumult ude på sidelinjen, som opstod i kølvandet på, at Brøndbys Sean Klaiber måtte en tur i græsset.

Efter kampen fortalte Elias Jelert, hvordan han oplevede situationen med Martin Retov, som altså endte med en udvisning af Brøndby-assistenten.

– Altså, jeg ser, at han (Retov, red.) lægger en finger på Nes (Jacob Neestrup, red.), og så går jeg over og siger ‘lad vær med det’, og så får jeg en hånd på halsen, og det er selvfølgelig rødt kort. Og så er den ikke længere, udtaler Jelert til Viaplay efter kampen.

Jelert i græsset efter hård behandling af Retov
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Martin Retov forlod derfor trænerboksen kort før pause, og Jelert var ikke men det var ikke den eneste udvisning til Brøndby. Også Kevin Tshiembe modtog et rødt kort for et halsgreb på FCK’s Jordan Larsson.

Den 20-årige back var da heller ikke overasket over, at Retov fik rødt.

Video: Rødt til rasende Retov efter kæmpe tumult

– Er det ikke også det, deres anden stopper får rødt kort for. Det er i mod reglerne, og så skal de selvfølgelig bøde for det, lyder det fra FCK’s back.

Københavnerne indtager med sejren førstepladsen i 3F Superliga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P