3F Superligaen

FCM-anfører: Altid hårde, fysiske kamp mod AGF

FC Midtjylland skal forsøge at holde trit med toppen i 3F Superliga, når AGF venter på MCH Arena søndag aften. Og det bliver en hård, fysisk kamp forudser FCM’s Henrik Dalsgaard.

Mikkel Duelund fra AGF og Henrik Dalsgaard fra FCM i en duel
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland møder AGF for fjerde gang i sæsonen søndag aften i Herning.

De tidligere tre opgør er endt med to midtjyske sejre og en uafgjort, og faktisk er det hele seks kampe siden, FCM senest har tabt til AGF.

Søndag aften tørner de to store jyske klubber sammen igen, og der venter en hård omgang for Henrik Dalsgaard og co., forudser anføreren.

– En hård fysisk kamp, som jeg synes det altid bliver mod AGF. Så dét hold, der først får ro på kuglen og får fundet det der ‘flow’, det bliver også dem, der kommer stærkest ud af det. Og det satser vi på bliver os, udtaler Dalsgaard til FCM’s egne kanaler.

Det er tæt i toppen af 3F Superliga, hvor kun ét point adskiller FC Midtjylland og F.C. København på den delte andenplads med Brøndby på førstepladsen.

Men opskriften på succes er simpel for Dalsgaard.

– Det kræver bare sejre fra vores side. Vi skal bare holde fokus på os selv. Det er lidt en kliché, men det er jo der, vi er lige nu. Vi skal jo vinde alle vores kampe.

– Det er jo bare at tage den en ad gangen og sørge for, man kommer tættere mål og så håbe at de andre snubler. Vi skal bare have den der angribende attitude på, og så køre på, slutter anføreren.

Kampen mellem FC Midtjylland og AGF fløjtes op klokken 18 og kan ses på 6’eren og Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P