3F Superligaen

Fælt keeperkoks i FCM’s vigtige sejr over AGF

Det er fuldstændig lige i toppen af 3F Superligaen, efter FC Midtjylland søndag aften besejrede AGF på MCH Arena efter et sandt chancehav. Sejren kom blandt andet efter skidt aktion fra gæsternes målmand.

FCM's spillere jubler efter sejr
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
FC Midtjylland
FC Midtjylland
v u t t v
2 : 1
Slut
AGF
AGF
u t t t t
G. Cho
24′
M. Bech
32′
Tobias Anker
45’+1′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′
  • FC Midtjylland skulle forsøge at holde trit med F.C. København i toppen af 3F Superliga. Thomasberg gav genvalg til de samme 11 vandt over Brøndby i sidste runde. Rösler havde skiftet to siden pokalnederlaget til Silkeborg. Og det var hjemmeholdet, som fik den bedste start
  • For efter 24 minutter blev en bold slået ind i AGF’s felt, og her mistimede keeper Bailey Peacock-Farrell fuldstændig og tabte bolden lige for fødderne af Cho, som sparkede midtjyderne i front. Otte minutter senere kunne Mads Bech Sørensen fordoble føringen for FCM efter oplæg fra Cho
  • Det lykkedes AGF at reducere kort før pausen ved Tobias Anker, og dermed gik jagten ind for aarhusianerne i anden halvleg. Men det selvom det var en lige omgang, så var det midtjyderne, som var farligst. Flere gange ramte de stolpen, men bolden kom ikke ind over stregen. Derfor endte det 2-1, og dermed er der lagt op til et brag i Parken på torsdag, hvor FCK og FCM tørner sammen

FC Midtjylland 1-0 AGF (Cho, 24′)
Se målet øverst i artiklen

FC Midtjylland 2-0 AGF (Mads Bech, 32′)
Se målet øverst i artiklen

FC Midtjylland 2-1 AGF (Tobias Anker, 45+1′)
Se målet øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P