3F Superligaen

Specielt Derby venter: Vallys har mærket det i løbet af ugen

Det er altid meget på spil, når Brøndby og F.C. København tørner sammen i Københavnerderby. Men søndag er det ikke kun håneretten, men tre yderst vigtige point, som er på spil, når de rækkens to tophold møder hinanden. Det har Brøndbys profil Nicolai Vallys godt mærket.

Brøndbys Nicilai Vallys reagerer, efter han har udlignet til 1-1 under superligakampen mellem FC Midtjylland og Brøndby IF på MCH Arena i Herning søndag den 5. maj 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det spidser for alvor til i toppen af 3F Superligaen.

Der mangler fire kampe af sæsonen, hvor fire hold aktuelt kæmper om at løbe med mesterskabet i slutningen af maj.

Søndag eftermiddag møder ligaens to tophold hinanden, når Brøndby hjemme tager imod F.C. København. Det er altid noget særligt, men denne gang er det ekstra specielt.

Det fortæller Brøndbys Nicolai Vallys, som glæder sig til kampen.

– Det siger sig selv, det er en kæmpe kamp. Og ja, en ekstra ting, at det er så tæt. Jeg ser frem til en fantastisk kulisse, hvor vi forhåbentlig skal have tre point, udtaler Vallys til Brøndby TV.

Brøndby kommer senest fra et nederlag til FC Midtjylland, der for alvor åbnede guldkampen. Men Brøndby-profilen tror på gul og blå succes søndag.

Brøndbys Nicilai Vallys reagerer, efter han har udlignet til 1-1 under superligakampen mellem FC Midtjylland og Brøndby IF på MCH Arena i Herning søndag den 5. maj 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Jeg ser, der er rigtig gode muligheder. Vi har god tro på tingene. Vi kommer fra et nederlag, og vi skal ud og revanchere os. Så jo, vi tror enormt meget på os selv, og vi synes vi har gang i en god uge og der er god stemning og folk ved hvad det handler om. Så ja, vi glæder os til at komme ud på stadion og mærke det hele.

Det er sæsonens fjerde Derby, og selvom det altid er noget særligt, så har Vallys godt kunne mærke på holdkammeraterne i løbet af ugen, at den intense guldkamp har gjort stemningen en smule anderledes.

– Det er den jo nok en lille smule, ja. Man kan mærke det, og man ved godt, hvad der skal ske på søndag. Det føler jeg, man kan mærke på folk. Så jo, det er altid en speciel uge, og den her uge er nok lidt ekstra special, fordi det er så tæt og den her kamp betyder dét ekstra i forhold til tabellen også, slutter Vallys.

Kampen mellem Brøndby og F.C. København fløjtes op klokken 16 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P