59′
45′
90′

Hverken Granada eller Real Madrid havde noget at spille for.

Tidligere lørdag havde en Mallorca-sejr nemlig cementeret Granadas nedrykning, imens Real Madrid allerede har sikret sig mesterskabet.

Det fik Los Blancos fejret med en storsejr i det sydelige Spanien.

Kort før pausen satte Fran Garcia fut i Real Madrid-festen, da den spanske venstreback først scorede og små ti minutter senere lagde op til Arda Güler, som gjorde det til 0-2.

I anden halvleg tog Brahim Diaz over, da den marokkanske landsholdsspiller lynede to gange og lukkede kampen 0-4.

Udover LaLiga-mesterskabet kan madrilenerne også glæde sig til Champions League-finalen, hvor Borussia Dortmund venter den 1. juni.