3F Superligaen

Søren Krogh er glad for at have chefen med på bænken

Kommentariatet har løftet øjenbrynet over, at Björn Wesström sad med på OB-bænken mod Vejle i mandagens nederlag. Men fynboernes er meget tilfreds med det tætte samarbejde med fodbolddirektøren.

Cheftræner Søren Krogh og sportschefen i samtale i pausen , OB Superligakampen mellem Randers FC og OB på Cerheus Park i Randers fredag d. 19. april 2024. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

– Det er helt håbløst, at han sidder dernede.

Discoverys fodboldekspert Mikkel Bischoff var langt fra imponeret over Björn Wesström tilstedeværelse på OB’s trænerbænk til mandagens nederlag mod Vejle.

Men OB’s cheftræner, Søren Krogh, ser ikke noget problem i at have sin chef siddende til at kigge ham over skulderen. Faktisk tværtimod.

– Jeg synes, det er rigtig godt. Jeg synes, det har været dagsorden lige fra starten, at vi har været tætte, udtaler Krogh til blandt andre campo.dk.

– Når det går dårligt, så bliver det evalueret som noget, som ikke er godt for nogen. Men når situationen er omvendt, så er det jo genialt, at cheftræneren og sportschefen arbejder tæt sammen.

OB har kæmpet med i bunden af 3F Superliga i længere tid, og Björn Wesström har været omklædt om med på træningsbanen.

Og Krogh værdsætter samarbejdet med svenskeren.

– Björn har hele tiden været tæt på processerne og forsøger på ingen måde at hive noget nogen steder hen anden, end han giver alt den energi og opbakning, han kan smide ind i det. Det er meget simpelt. Det er meget lige til.

Spørger man Wesström, om igen er at finde på trænerbænken til fredagens gyser mod Lyngby, så er svaret heller ikke givet.

– Jeg ved ikke rigtig…det virker som om, det er en stor beslutning for mange mennesker, men for mig og Søren er det en meget lille ting, lyder det fra Björn Wesström.

Mentaltræner hjælper Krogh og OB: Et godt bekendtskab

Kampen mellem OB og Lyngby fløjtes op klokken 19 fredag aften, og den kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P