3F Superligaen

Mentaltræner hjælper Krogh og OB: Et godt bekendtskab

OB’s har udvidet sin stab til nedrykningsdramaet i bunden af 3F Superliga. Ind er kommet Troels Banggaard, som har erfaring fra lignende situationer, og det har allerede været til stor gavn, fortæller fynboernes cheftræner.

OBs cheftræner Søren Krogh under superligakampen mellem Vejle Boldklub og OB på Vejle Stadion mandag den 6. maj 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det er næppe gået nogle danske fodboldnæser forbi, at traditionsklubben OB kæmper en hård kamp i bunden af 3F Superliga.

En nedrykning til NordicBet Ligaen ligner for alvor en sandsynligt scenarie, og i jagten på at sikre overlevelse, har fynboerne kigget mod håndboldens verden.

Her er Troels Banggaard hentet ind, og han kommer med med gode resultater i bagagen fra en lignende case hos håndboldholdet Team Tvis Holstebro, som også lå til nedrykning fra landets bedste række.

– Det er en af de store klubber, som har et stort budget i forhold til spillere, lønninger, og så videre. De var ude i den sidste kamp mod Skive, og vinder så den og overlever, fortæller OB’s cheftræner Søren Krogh til den fremmødte presse efter torsdagens træning.

Banggaard har tidligere være assistenttræner og cheftræner i håndboldens verden, og har også mentalcoach-erfaring fra F.C. København og FC Midtjylland.

– Han har en vældig stor erfaring i forhold til at skulle håndtere sådan en situation her, og det ligger ham meget nyligt. Altså, det er meget friskt for ham. Så da vi fik muligheden for det, så var det meget oplagt.

OB har allerede tilknyttet en mentalcoach i klubben, og det var ham, som foreslå at ente den 41-årige Banggaard, fortæller Krogh.

– Og det har været et godt bekendtskab, synes jeg.

Banggaard sad på bænken for første gang mod Vejle i mandags, og han er hentet ind på fuldtid i OB, uddyber Krogh.

– Han er med os til kampe, han er med os i træning, han er med på vores møder, han er med hele vejen rundt. Han er tæt på spillerne, han er tæt på staben. Så det er jo en bred palette.

– Han skal sørge for, at vi får masser af kraft ud af trænerkontoret også og får adresseret tingene.

Så det er både spillere, men det er også dig og din stab?

100 procent også mig. Og staben, slutter Krogh.

Udgik med skade i Vejle: Slotsager er klar til bundgyser

OB, Søren Krogh og Troels Bangaard er i kamp igen fredag aften, hvor Lyngby gæster Nature Energy Park. Kampen fløjtes op klokken 19 og kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P