3F Superligaen

Udgik med skade i Vejle: Slotsager er klar til bundgyser

Tobias Slotsager blev skiftet ud i pausen mandag aften mod Vejle, og det er den unge OB’er glad for torsdag. For Slotsager har fået grønt lys af sundhedsstaben til at spille i den vigtige bundkamp fredag.

Tobias Slotsager iført OB-tøj på træningsanlægget Ådalen
Foto: Nicolaj Rønstrup

Tobias Slotsager fik kun 45 minutter på banen, da OB var i aktion mandag aften mod Vejle Boldklub.

Det unge forsvarstalent døjede med problemer i hoften i første halvleg, og derfor blev det vurderet i pausen, at den 18-årige forsvarsspiller skulle lade sig udskifte.

Og tiden har været knap for Slotsager til at komme sig. Fredag aften skal de hårdtprøvede fynboer i aktion igen, når Lyngby slår vejen forbi det hjemmesejrsløse Nature Energy Park.

Og det bliver med Slotsager i truppen, fortæller han torsdag efter den afsluttende træning på et solskinsindhyllet træningsanlæg i Ådalen.

– Jeg føler mig egentlig klar, udtaler Slotsager til campo.dk, og fortsætter:

– Jeg tror, det var en god beslutning at gå ud i pausen (mod Vejle, red.) så det ikke blev værre. Så nu var jeg ude to-tre dage i stedet for måske at være ude i to-tre uger.

Slotsager kom lige fra behandlingsrummet, men fortæller at han er klar mod Lyngby. Men om han starter inde, det er en anden sag.

– Det er trænerens beslutning. Men jeg er hvert fald i spil. Sundhedsstaben har meldt mig klar. Om det så bliver fra bænken eller fra start, det må vi se på, lyder det Slotsager.

Trods elendig form: OB-spiller tror på overlevelse

Se Slotsager sætte ord på skaden øverst i artiklen.

Fredagens vigtige bundstrid mellem OB og Lyngby fløjtes op klokken 19.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P