Portugisisk Fodbold

Medie: Hjulmand-guld sender pengeregn over tidligere klub

Morten Hjulmand og Sporting CP i Lissabon har vundet mesterskabet i den portugisiske liga, og det sender millioner til den danske midtbanekrigers tidligere klub.

Morten Hjulmand klapper ud i kamp for Sporting i Portugal
Foto: Manuel Fernando Araujo/EPA/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Morten Hjulmand skiftede i sommer fra Lecce i bunden af Serie A til den portugisiske topklub Sporting CP.

Og den 24-årige dansker bed sig hurtigt fast i Ruben Amorims startopstilling, hvor han foreløbigt har bidraget med tre mål og to oplæg i 29 kampe.

I weekenden sikrede Sporting sig det portugisiske mesterskab, og det blev efterfølgende fejret stort i hovedstaden Lissabon. Men også på de bonede gulve i Lecce har der muligvis været fest og sang.

Danskerens sommerskifte indbragte Lecce cirka 145 millioner kroner, og i kontrakten var der også flere klausuler, som nu er aktiveret, skriver det italienske medie Calcio Lecce.

Det italienske medie erfarer, at Sportings mesterskab sikrer cirka 7,5 millioner kroner i klubkassen i Lecce. Derudover er Lecce også sikret omkring 11 millioner kroner i forbindelse med Sportings kvalifikation til næste Champions League, erfarer mediet.

Morten Hjulmand nåede halvanden sæson i den italienske klub, som lå i Serie B, da han ankom i januar 2021. Han nåede at blive anfører, inden han i august 2023 skiftede væk.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P