Jupiler Pro League

Medie: Bayern-keeper kan afløse Schmeichel i Anderlecht

Kasper Schmeichels kontrakt i belgiske Anderlecht udløber til sommer, og skulle den 37-årige målmand ikke forlænge sit ophold i klubben, så har Jesper Fredberg og co. blandt andet en ung Bayern München-keeper på blokken. Det skriver belgisk medie mandag.

Landskamp i Parken. Danmark - Schweiz 100 kamps jubilar Kasper Schmeichel med sine børn. Med muresten.
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Kasper Schmeichel er fast mand i målet i Anderlecht og har været det, siden han kom til klubben på en fri transfer i sommer.

Men hans kontrakt udløber efter sæsonen, og der er fortsat uvished omkring fremtiden for den danske landsholdsmålmand, og det kan få Anderlecht til handle i sommerens transfervindue.

Den belgiske storklub råder allerede over danske Mads Kikkenborg, men han er tilsyneladende ikke klar til at overtage efter Schmeichel. I stedet kigger Anderlecht mod Bayern München.

Her er den 23-årige israeler Daniel Peretz nemlig havnet i ingenmandsland langt fra førsteholdsfodbold, og derfor er han en del af en fem-mands stor målmandsliste, som Jesper Fredberg og co. har i Anderlecht.

Det skriver belgiske Het Nieuwsblad.

Daniel Peretz kom til Bayern i sommer, men Anderlecht har ifølge den belgiske avis fulgt målmanden allerede fra dengang, han spillede i Maccabi Tel Aviv.

Peretz har stået i skyggen af Manuel Neuer og Sven Ulreich, og derfor har den unge keeper ofte slet ikke været udtaget til Bayerns trup.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P