Championship

Ipswich-træner elsker livet i kommende PL-klub

Lørdag eftermiddag sikrede Ipswich Town sig oprykning til Premier League. Det er klubbens anden oprykning på to sæsoner.

Foto: Andrew Couldridge/Action Images/Ritzau Scanpix

Det er en flot historie, Ipswich Town er i færd med at skrive.

I sidste sæson lå de i bunden af League One, men de vendte det hele rundt og endte med oprykning til Championship. Her har klubben fortsat takterne og imod oddsene sikrede klubben sig lørdag en ny oprykning. Denne gang til Premier League.

En vild rejse under Kieran McKenna, som også er blevet aktuel for flere større engelske klubber. Men den 37-årige træner fortæller, han ikke har travlt med at komme nogle steder.

– Jeg elsker at være her. Jeg er så stolt over at være manager i den her klub. Det har givet mig så stor glæde, og jeg er bare fokuseret på at nyde rejsen.

– Der har været spekulation om min fremtid i to år for at være ærlig, men jeg er loyal til den her klub, siger Mckenna ifølge The Guardian.

Sensationelt: Tilbage i Premier League efter to oprykninger

Ipswich har samlet set hentet 194 point over de seneste to sæsoner, og det er en flot præstation af holdet, som i Championship kæmper imod væsentlige større økonomiske kræfter, end de selv besidder.

Så at holdet nu kan kalde sig for et Premier League-mandskab er en bedrift, som Mckenna er stolt af.

– Det er kommet før, nogen kunne have regnet med. Det er et kæmpe stort skridt op på alle måder. Og det er en stor udfordring nu at skulle konkurrere i Premier League.

– Men det er ting, vi skal tænke på i næste uge, siger Ipswich-træneren.

Ipswich følger med Leicester op i Premier Leauge. Leicester sikrede sig oprykning allerede i midt-ugen. Den sidste oprykker skal findes på Wembley den 26. maj.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P