Pochettino raser over VAR: Skader fodboldspillet

Chelsea-træneren er godt frustreret over kendelser, der går imod hans mandskab. I sidste weekend var den også gal mod Manchester City, mener han.

Mauricio Pochettino brokker sig over dommerkendelser i Premier League-kamp mod Aston Villa.

Chelsea var jublende lykkelige. Dybt inde i overtiden troede de, at de havde vendt 2-0 til 2-3 på Villa Park.

Men forsvarsspilleren Benoit Badiashile begik et frispark, som dommeren tilsyneladende lod gå i første omgang.

Men efter en VAR-konsultation ændrede han sin mening. Badiashiles skub var alligevel til et frispark. En beslutning Mauricio Pochettino slet ikke forstår.

– Jeg gider ikke sige noget dårligt om dommeren. Men det er utroligt og latterligt. Det er meget svært at acceptere.

– I FA Cup-semifinalen var jeg meget rolig, da VAR sagde, vi ikke skulle have straffe. Men den her gør ondt, og det er ødelæggende for billedet af engelsk fodbold, siger den argentinske Chelsea-træner til TNT.

Det var forsvarsspilleren Axel Disasi, som troede han blev matchvinder for Chelsea få minutter efter at være skiftet ind. Aston Villa var foran 2-0 ved pausen. Men Chelsea kom altså på 2-2 og – troede de – 2-3. Men dommer og VAR-team annullerede den fest.