Premier League

Emery glæder sig på trods af sent pointtab

Aston Villa stod med tre meget værdifulde point i hænderne hjemme mod Chelsea. De to af dem smed holdet sent i kampen.

Unai Emeru for Aston Villa mod Arsenal på Emirates i Premier League.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Aston Villa forbedrer sig i de her sæsoner. Sidste år var det europæisk fodblod, og nu jagter holdet den helt store: Champions League-deltagelse.

Det er den forbedring, som Unai Emery glæder sig over efter 2-2 kampen hjemme mod Chelsea.

Her førte Emerys tropper ellers med 2-0 efter de første 45 minutter. Men det blev til 2-2 og faktisk også 2-3 i overtiden, men VAR reddede Villa.

– Vi er glade i dag, fordi har opnået en ting: forbedring. Sidste år ville vi spille Europa League, og nu har vi en ny udfordring: Vi vil gerne spille Champions League, siger Emery ifølge BBC.

Birmingham-klubben deltager i denne sæson i Conference League, hvor de er nået til semifinalerne. Med gårsdagens pointdeler er Villa sikret mindst Europa League-fodbold næste sæson.

Bekræftet: Villa forlænger med Emery

Selvom de tre point var på vej ind på kontoen, er Unai Emery mere en glad for det ene, som de endte med at få.

– Chelsea viste styrke i dag, men vi har været med kontinuerlige i 35 kampe. Så i sidste ende er uafgjort godt, men jeg vil selvfølgelig have mere.

– Chelsea har rigtig gode spillere. Resultatet var fantastisk i første halvleg. Vi forsvarede godt, og vi indkasserede ikke meget. Men selvfølgelig skulle vi være bedre i boldbesiddelsen, siger Emery.

Næste opgave i Aston Villas jagt på Champions League gælder Brighton næste søndag på udebane. Inden da møder de Olympiakos i Conference League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P