18 min. tilbage: Roma vinder udskudt kamp i dyb overtid

Serie A-kampen mellem Udinese og AS Roma blev afbrudt for knap to uger siden efter kollaps hos en spiller. Torsdag aften blev de sidste 18 minutter spillet færdig, og det lykkedes AS Roma at tage alle tre point.

AS Romas spillere klapper ud til tilskuerne efter sejren

Stadionuret stod på 71:30, da torsdagens opgør mellem Udinese og AS Roma blev fløjtes op.

For 11 dage siden tørnede de to hold sammen, men efter 71 minutter kollapsede Roma-midten Evan Ndicka, som blev kørt på hospitalet.

Som følge af kollapset blev kampen afbrudt, og det blev siden besluttet at spille opgøret færdigt på et senere tidspunkt. Og torsdag kom så dagen.

Stillingen var 1-1 efter mål af Roberto Pereyra og Romelu Lukaku, da kampen torsdag aften blev fløjtet op i Udine.

Danske Thomas ‘TK’ Kristensen var med for hjemmeholdet, og Udinese var tæt på at bringe sig front efter 82 minutter, da Lorenzo Luccas afslutning blev reddet af Svilar i målet.

Det lignede et uafgjort resultat, da kampen gik ind i overtiden. Men i det absolut sidste sekund headede Romas Bryan Cristante bolden i nettet og sikrede sejren til hovedstadsklubben.

AS Roma indtager fortsat femtepladsen i Serie A. Udinese, som havde Fabio Cannavaro på trænerbænken for første gang ligger nummer 17.