Jupiler Pro League

Danskere med store bidrag i vigtig Anderlecht-sejr

Anders Dreyer kom på måltavlen og blev skiftet ud. Alt sammen i første halvleg. Tre andre danskere gjorde sig også bemærket for Anderlecht.

Anderlecht deltager i en tæt duel om guldet i den belgiske liga denne sæson. Og her til aften vandt holdet med 3-0 mod Cercle Brügge.

Danske Anders Dreyer scorede til 2-0 efter en halv times tid. Det var på oplæg fra landsmanden Kasper Dolberg. Scoringen var dog en af Dreyers sidste aktioner i kampen. Han udgik fem minutter senere med en skade.

Kasper Schmeichel stod på mål, men udgik også med en skade. Thomas Delaney spillede godt 70 minutter på midtbanen.

Sejren betyder, at Anderlecht fører den belgiske mesterskabsspillet i Jupiler Pro League. Danskerklubben har to point ned til Club Brügge på anden pladsen.