Premier League

Medie: Vrede Forest har adgang til lydoptagelser

Mandag eftermiddag krævede Forest, at lydoptagelserne mellem dommerteam og VAR-officials bliver gjort offentligt tilgængelige.

Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Nottingham Forest var rasende.

Klubben fik tre straffeparks-appeller afvist undervejs i kampen mod Everton, som de tabte 2-0. Efterfølgende skrev klubben et post på Twitter, hvor de gjorde det klart, at de overvejede deres muligheder for at klage.

Mandag eftermiddag tog de næste skridt og anmodede om, at lydoptagelserne mellem dommere og VAR-rum blev offentliggjort. Og nu skriver BBC, at det ønske bliver opfyldt.

Ifølge det britiske public service-medie får Forest mulighed for at høre optagelserne. Ligesom alle Premier League-klubber, som kommer med anmodningen, får adgang til.

Tidligere på sæsonen blev optagelser fra en omdiskuteret kendelse i en kamp mellem Tottenham og Liverpool offentliggjort for alle.

BBC skriver, at det endnu ikke er sikkert, at lydoptagelserne fra weekendens kamp bliver tilgængelige for alle. Nederlaget til Everton betyder, at Nottingham Forest blot har et point til nedrykning.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P