Championship

Leicester-angriber med hattrick: Snublende tæt på PL

Hjemme på King Power Stadium udraderede Leicester Southampton. Nu mangler danskerklubben bare to point for at vende tilbage til Premier League.

Det kan godt være, Premier League-forsvarere skal begynde at skrive sig navnet Abdul Issahaku bag øret.

Tirsdag aften scorede den 20-årige ghaneser et flot hattrick i Leicesters 5-0 sejr mod Southampton. Dermed er Leicester med Jannik Vestergaard og Mads Hermansen nu meget tæt på en at få fingre returbillet til Premier League.

Udeholdet Southampton havde inden opgøret fortsat en teoretisk mulighed for at rykke op i Premier League. Men den chance er nu så godt som forduftet.

Southampton var egentlig kun nede med en ved pausen. Her havde Issahaku scoret kampens første mål efter godt 25 minutter.

I anden halvleg gik det pludselig rigtig stærkt. Først scorede Wilfred Ndidi, inden den rutinerede ræv Jamie Vardy scorede ind i mellem to Issahaku-mål.

Med sejren skal Leicester blot skrabe to point sammen i deres sidste to kampe. Så kan de igen kalde sig et Premier League-mandskab.