Premier League

Er United en Disney-fortælling? Millionaftale på vej

Manchester United forhandler angiveligt med mediegiganten om produktion af en række dokumentarer. Det ligner dog ikke, Højlund og Eriksen kommer på rollelisten.

Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Løvernes Konge, Kim Possible, High School Musical og… Manchester United?

Disneys portefølje af underholdning er enorm. Og noget tyder på, at det kæmpe medieselskab har i sinde at udvide deres produktion med Manchester United-indhold.

I hvert fald skriver The Athletic, at de to parter er i forhandlinger om en millionaftale, der skal munde ud i flere dokumentarer om Premier League-klubben.

The Athletics kilder fortæller dokumentarproduktionen kommer til at handle om den 26-årige periode under Sir Alex Ferguson. Uniteds guldalder hvor klubben vandt flere mesterskaber og Champions League-titler.

Ifølge mediets oplysninger er det forventet, at Manchester United får den redaktionelle ret, hvis projektet bliver en realitet. Til gengæld får Disney adgang til at snakke med netop Sir Alex Ferguson og andre af klubbens ikoner fra perioden.

Disney har allerede erfaring med produktion af fodboldprogrammer. Det er dem, der står bag de to første sæsoner af den populære serie om Wrexham – Welcome to Wrexham.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P