Premier League

Ratcliffe opfordrer United-fans til at være tålmodige

Det er ikke nok bare at trykke på en kontakt, og så er problemerne løst for Manchester United. Sir Jim Ratcliffe har indledningsvist udfordringer med at få ansat nye, sportslige ledere.

Jim Ratcliffe har budt på Manchester United.
Foto: REUTERS/Eric Gaillard.

Sir Jim Ratcliffe gennemførte et køb af godt 27 procent af Manchester United i februar.

Det er starten på det seje træk, eller rejse som Ratcliffe kalder det, at genrejse Premier League-klubben til tidligere tiders storhed.

– Jeg har sympati med, at fansene er utåmodige. Men det er en lang rejse. Det er ikke en lyskontakt, som man kan tænde. Det tager noget tid, siger han til BBC.

Arbejdet i Manchester United er gået i gang, for Ratcliffe og hans team i INEOS. Men der er et par startproblemer.

– Vi har nogle nye folk på vej ind. Kompetente personer. Men de er alle på orlov. Så det tager seks måneder til et år eller halvandet, før de kan begynde. Det er et problem i fodbold, siger Ratcliffe.

Der er umiddbart tale om Omar Berrada og Dan Ashworth, som United har lokket fra henholdsvis Manchester City og Newcastle United. De to konkurrenter vil ikke slippe deres folk, mens de fortsat er på kontrakt.

BBC fangede den britiske rigmand efter et marathon-løb i London søndag eftermiddag. Inden Ratcliffe skulle på Wembley for at se United i FA Cup-semifinalen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P