Europæisk Klubfodbold

Medie: Cardiff søger kolossal erstatning for afdød spiller

I 2019 var Emiliano Sala på vej til Cardiff, som havde købt den argentinske angriber fri i Ligue 1-klubben FC Nantes, men han ankom aldrig i Wales. På tragisk vis styrtede argentinerens fly ned, hvor han omkom – nu søger Cardiff en vanvittig stor erstatning.

Minde om Emiliano Sala
Foto: Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I 2019 var Emiliano Sala blevet købt af Cardiff City.

Den argentinske målræv ankom dog aldrig, da hans fly styrtede ned under rejsen til Wales.

Her omkom Sala, men da handlen med FC Nantes allerede var gået igennem, har argentinerens tragiske død skabt røre imellem de to klubber.

Og nu har sagen taget endnu en vild drejning.

Minde om Emiliano Sala
Foto: Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge det franske medie L’Equipe har waliserne nemlig planer om at gøre krav på svimlende 120,2 millioner euro – det svarer til cirka 900 millioner kroner.

Dem har klubben tænkt sig, at FC Nantes skal betale.

Cardiff har nemlig fået eksperter til at beregne, hvilken ‘økonomisk skade’ Emiliano Sala forvoldte klubben, som i den sæson, hvor Sala skulle være ankommet, rykkede ud af Premier League.

Det er også sidste gang, at den walisiske klub har været i den bedste engelske række.

Det er angiveligt en af de ting, som eksperterne har haft in mente, når de har regnet sig frem til den endelige økonomiske konsekvens af dødsfaldet.

Mediet melder, at eksperterne fandt frem til, at Cardiff havde en 54,2 procent større chance for at overleve i Premier League i 2018/2019-sæsonen med Emiliano Sala i truppen.

Angiveligt finder en endelig høring sted mandag i Frankrig, hvor Cardiffs repræsentanter præsenterer deres undersøgelse.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P