Championship

Leeds banker på Premier League-døren efter drama

Det begynder at dufte af hurtig tilbagevenden til den bedste engelske række for traditionsklubben Leeds United.

Leeds vil rigtig gerne tilbage i den bedste engelske fodboldrække.

Og mandag aften tog Yorkshire-klubben et pænt skridt mod et comeback. På en svær udebane i Championship besejrede traditionsklubben Middlesbrough FC med 4-3.

Det var en sand målfest, hvor der allerede i første halvleg blev scoret fem gange.

Ved pausen førte Leeds med 3-2 efter scoringer af Crysencio Summerville, Patrick Bamford og Wilfired Gnonto.

I anden halvelg scorede Crysencio Summerville endnu en gang. Det var til 4-2 og det lignede en sejr. Men hjemmeholdet, Middlesbrough, gav ikke op. Tre minutter før tid reducerede Emmanuel Latte Lath. Det var dog for sent. Leeds holdt stand og vandt 4-3.

Sejren betyder, at Leeds lige nu ligger nummer to i Championship med 90 point. De har dog en kamp mere end Iswich, som er nummer tre med 89 point. Leicester topper den uhyre tætte top med 91 point.