3F Superligaen

FCK glæder sig over politisk beslutning

Det er en glædens dag i F.C. København, efter Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune gjort det muligt for hovedstadsklubben af forlænge hjemfaldspligten af Parken.

F.C. Københavns fans under superligakampen mod Silkeborg IF.
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

– Vi er meget tilfredse med den beslutning, der er truffet for erhvervsejendomme i København.

Sådan siger PARKEN Sport & Entertainment-direktør Jacob Lauesen til F.C. Københavns egen hjemmeside.

Det gør han, fordi en beslutning i Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune gør det muligt at forlænge hjemfaldspligten på erhvervsejendomme med op til 70 år.

Som det ser ud lige nu, så står PARKEN Sport & Entertainment til at skulle returnere Parken til Københavns Kommune i år 2060 på grund af hjemfaldspligten.

Af den årsag har det også være “mere end svært” at sikre en potentiel investering i Parken, men med de nye regler kan man altså råde over det danske nationalstadion i 30 år mere.

– Vi har løbende en god og konstruktiv dialog med Københavns Kommune, og vi er glade for, at man også fra politisk side ser Parken som et stort aktiv for københavnerne og danskerne.

– Vil vi naturligvis undersøge mulighederne for at forlænge PARKENs hjemfaldspligt til år 2090, siger Jacob Lauesen og tilføjer, at en eventuel forlængelse vil koste et betragteligt beløb, og at man derfor vil sætte sig grundigt ind i en beregningsmodel.

Han understreger slutteligt, at der uanset beslutningen om forlængelse af Parkens hjemfaldspligt vil ske en masse nyt på det ikoniske stadion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P