Hvidovre tager sæsonens første hjemmesejr i bundbrag

Hvidovres drømme om overlevelse i 3F Superligaen fik næring søndag eftermiddag, da vestegnsklubben vandt for første gang på eget græs i bundbraget mod Vejle.

T. Thomsen
20′
T. Thomsen
84′
A. Sønderskov
90’+6′
45′
90′
  • Hvidovre på ligaens sidsteplads havde inden dagens opgør ikke vundet på hjemmebane, men fik chancen for at mindske afstanden til Vejle på næstsidstepladsen
  • Hjemmeholdet lagde godt fra land, og kom også foran efter 20 minutter ved topscorer Tobias Thomsen, som headede Hvidovre i front. Ti minutter senere blev Hvidovre tilkendt et tvivlsomt straffespark, men Qamili torndede bolden langt over mål
  • Hvidovre var det bedste hold på banen, men Vejle lå hele tiden og lurede på Hvidovres fejl. Efter 84 minutter fik topscorer Thomsen dog sendt bolden i målet til 2-0, og så var sejren inden for rækkevidde. I overtiden reducerede Vejles German Onughka, men det endte med sæsonens første Hvidovre-sejr

Hvidovre 1-0 Vejle (Tobias Thomsen, 19′)

Hvidovre 1-0 Vejle (Lirim Qamili, brændt straffespark, 28′)

Hvidovre 2-0 Vejle (Tobias Thomsen, 84′)