NeverLusen: De tyske mestre udligner i det 97. minut

Bayer Leverkusen har allerede vundet det tyske mesterskab på overlegen vis, men har havde inden weekenden endnu ikke tabt i denne sæson. Søndag lignede det længe et nederlag, men en scoring i det absolut sidste sekund sikrede Leverkusen uafgjort.

N. Füllkrug
81′
J. Stanišić
90’+8′
45′
90′
  • Bayer Leverkusen var søndag på besøg på Signal Iduna Park, hvor Dortmund ventede. De nykårerne tyske mestre havde ikke tabt i sæsonens 29 hidtidige kampe, men det var tæt på at ændre sig i den 30. kamp
  • Det stod længe 0-0 i opgøret, som var præget af mange dueller, advarsler og bølgen frem og tilbage. Først efter 81 minutter kom der hul på målbylden, da Niklas Füllkrug sendte Dortmund foran
  • Det lignede længe kampens eneste mål, men dommeren havde lagt otte minutter til den ordinære spilletid, og det er guf for Leverkusen. Og i det 97. minut satte Josip Stanisic pandebrasken på et hjørnespark og sendte bolden i mål til resultatet 1-1. Dermed fortsætter Xabi Alonso og Leverkusen den imponerende stime som ubesejret i denne sæson

Dortmund 1-0 Bayer Leverkusen (Niklas Füllkrug, 81′)