Medie: Raúl som assistent under Bundesliga-legende

Den spanske angrebslegende Raúl kan være på vej til et assistenttrænerjob i en af Bundesligaens topklubber. Det erfarer det spanske medie AS, som skriver, at spanieren har fået et tilbud fra en trænerlegende i tysk fodbold.

Raul Gonzalez i kamp for New York Cosmos
Foto: Alexandre Meneghini/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han satte en kæmpe aftryk i Real Madrid med sine 323 mål i 741 kampe for Kongeklubben.

Men det var ikke kun i den spanske hovedstad, at Raúl satte varige aftryk. Også i tysk fodbold nåede spanieren at gøre sit indtog, hvor han spillede 97 kampe for Schalke.

I 2015 hængte Raúl dog støvlerne på hylden, og har siden 2019 gjort sig som træner på Real Madrids andethold, RM Castilla.

Men nu kan han være på vej væk.

Hvert fald erfarer det spanske medie AS, at Raúl stadig har et utrolig varmt navn i Tyskland, hvor flere klubber har rakt ud til angrebsikonet.

Og fornyligt modtog han også et opkald fra en prominent skikkelse i tysk fodbold.

Ifølge avisen så har trænernomaden Felix Magath nemlig rakt ud til Raúl i forsøget på at hente den tidligere angriber op fra Spanien, for at gøre ham til assistenttræner under den 70-årige tysker.

Magath tygger på et tilbud fra et foreløbigt unavngivet hold i toppen af Bundesligaen, skriver AS, og Raúl har tidligere spillet under Magath i Schalke.

Raúls store ambition er dog at træne for Real Madrid, og var i følge AS tæt på tilbage i 2021, da Zidane stoppede i klubben.

I dag sidder Ancelotti tungt på posten, og Xabi Alonso ligner fremtidens mand, hvorfor Real Madrid angiveligt heller ikke ønsker at stå i vejen for et eventuelt skifte væk for Raúl, skriver mediet.

Foruden RM Castilla har Raúl også været træner for andre af storklubbens akademihold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P