3F Superligaen

BIF-chef inden FCM: Kommer ikke til at holde igen

Der venter en vaskeægte topopgør i 3F Superliga, når Brøndby tørner sammen med FC Midtjylland søndag aften. Og hjemmeholdets træner tror på et brag af en kamp.

Jesper Sørensen er en glad mand efter superliga-kampen mellem OB og Brøndby
Foto: Lars Jacobsen

Det er første- mod andenpladsen, som søndag aften krydser klinger på Brøndby Stadion.

Brøndby og FC Midtjylland har begge 52 point i toppen af tabellen, og derfor vil vinderen af kampen kunne slå et fint hul ned til forfølgeren.

Der resterer blot syv kampe af sæsonen, og der er derfor også lagt op til lidt af et brag søndag aften, fortæller Brøndbys cheftræner.

– Jeg tror, det bliver en intens og spændende kamp med forhåbentlig også godt spil. Og sikkert masser af fight, tacklinger og alt hvad der hører en topkamp til, udtaler Sørensen til Brøndby TV inden kampen.

Brøndby-træneren har en god statistik mod dagens modstander. Han har vundet alle tre kampe mod midtjyderne med 1-0, senest i starten af foråret.

Jesper Sørensen er en glad mand efter superliga-kampen mellem OB og Brøndby
Jesper Sørensen fra 0-3 sejren over OB i Grundspillet. Søndag aften gælder det FC Midtjylland i en topkamp. Foto: Lars Jacobsen

Sørensen håber på fart over feltet, men det kan også blive en taktisk affære, som de foregående opgør.

– Det kommer nok an på, hvor tidligt der kommer en scoring. Jeg tror, det bliver et brag af en kamp, for at være helt ærligt. Vi kommer for at gøre det til dét. Og så må vi se hvad det ender ud i, men intentionerne er der hvert fald. Vi kommer for at vise os frem fra vores bedste side.

– Vi kommer ikke til at holde igen på noget, slutter 50-årige cheftræner.

Kampen mellem Brøndby og FC Midtjylland fløjtes op klokken 18 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P