Gjensidige Kvindeliga

Det endte uafgjort, da Brøndby og HB Køge bød hinanden op til dans lørdag eftermiddag i topbraget i Gjensidige Kvindeliga. Særligt værternes mål var et til skrapbogen.

Brøndby og HB Køge spillere i jubel

Det er ved at udvikle sig til lidt af en ny-klassiker i Gjensidige Kvindeliga.

Geografisk ligger de tæt på hinanden og også i tabellen i den bedste danske kvindeliga er afstanden mellem Brøndby og HB Køge kort.

Brøndby indtog før lørdagens kamp førstepladsen, men kunne blive overhalet af HB Køge, hvis gæsterne lykkedes med at vinde.

Og det startede godt for værterne.

Efter 25 minutter spillede det gul-klædte hjemmehold sig godt ud af Køge-presset, og til sidst havnede bolden hos Cecilie Buchberg.

På kanten af feltet tornede den tidligere Køge-spiller bolden utageligt op i det fjerneste hjørne. Dermed var topholdet foran 1-0 og godt i gang med at cementere førstepladsen.

Se Buchbergs flotte scoring øverst i artiklen.

Køge lagde sig dog ikke ned uden kamp, og i overtiden af første halvleg udlignede Køges amerikanske nyindkøb Olivia Garcia.

Det var den 20-årige angribers tredje mål i sine fem kampe. Og målet blev faktisk topkampens sidste, og dermed endte det hele 1-1 på Brøndbys anlæg tæt på stadion.

Derfor er det status quo i toppen Kvindeligaen, men FC Nordsjælland kan spille sig på førstepladsen, hvis AGF besejres i Farum søndag eftermiddag.