3F Superligaen

Vraget OB-anfører: Beslutning er ikke på mit initiativ

OB har pillet anførerbindet af Filip Helander i løbet af ugen. Fredag aften fortæller svenskeren, at det ikke sker på eget initiativ.

Filip Helander og Rami Al-Haji for OB i 2-2 kampen mod Randers FC i Superligaen.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Det lignede egentlig, at OB-svenskeren ville svare igen på den bedst mulige måde: Ved at score sejrsmålet efter at have fået pillet anførerbindet af sig.

Men Randers FC ville det anderledes og udlignede i overtiden. Og det er den nu tidligere OB-anfører mærket af.

– Det er fortvivlende, tror jeg, jeg vil sige. Men jeg synes, vi gjorde det godt i anden halvleg. Og det må vi tage med til de næste kampe, siger svenskeren til TV3Sport.

Det ene point og den første OB-scoring er ikke nok til at dække over den helt store historie. Nemlig den, at OB i løbet af ugen besluttede at skifte anfører. Det er ikke sket på Helanders initiativ.

– Nej, det er det ikke. Det er noget, vi i klubben har diskuteret, og så er vi kommet frem til, at det er vejen frem.

– Men det er ikke nogen stor ting for mig. Jeg prøver altid at gøre det bedste for holdet og være den samme spiller, siger han.

Det er i stedet den rutinerede Bashkim Kadrii, der tager anførerbindet på fremover. En naturlig afløser mener den slagne men også pragmatiske Helander.

– Vi har en anførergruppe, og så kom vi frem til, at det er Bashkim, der skal være det. Han bliver god, han har været her længe, og han ved, hvad det betyder for folk, siger svenskeren.

Anførergruppen, som Filip Helander snakker om, blev sammensat i februar i år af træner Søren Krogh. Filip Helander har været OB-spiller siden august sidste sommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P