Premier League

Mourinho udelukkede Schweinsteiger fra træning

Den tyske stjerne fortæller, at han var ked af behandlingen, fordi United var hans hjerteklub nummer to.

Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

Bastian Schweinsteiger fik en elendig fødselsdagsgave i 2016.

Den daværende Manchester United-manager José Mourinho havde besluttet, at den tyske midtbanespiller ikke var en del af planen for holdet.

– Jeg husker, den første dag efter ferien. Der trænede jeg med Zlatan Ibrahimovic, som var ny, og tænkte: Fedt, en spiller som har vision og er fantastisk at spille med, siger tyskeren.

Men glæden var kort. For dagen efter, på sin fødselsdag, fik tyskeren ikke lov at være med. Han blev stoppet foran førsteholdets træningsanlæg af John Murtough, som senere blev fodbolddirektør i United.

– Han sagde, jeg ikke var velkommen i førsteholdets omklædningsrum.

– Jeg spurgte, hvem jeg skulle træne med, og så sagde han, at der var U/16-holdet. Så dem trænede jeg med, siger Schweinsteiger i et The Overlap-interview ifølge BBC.

Sæsonen inden havde Bastian Schweinsteiger spillet 31 kampe. Der var hollandske Louis van Gaal træner. Men José Mourinho havde altså ikke den tyske midtbanemand i planerne.

– Det gjorde mig meget ked af det. For United var min anden hjerteklub, siger han.

I interviewet fortæller den tidligere FC Bayern München-spiller, at han ikke fik nogen forklaring på, hvorfor han ikke fik chancen under Mourinho.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P