Premier League

Officielt: Everton forlænger med 22-årig lokal spiller

Han kom til Everton som syvårg og har været tilknyttet klubben lige siden. I denne sæson har han vogtet buret i Chesterham, men nu har Everton FC forlænget aftalen med den 22-årige målmand Harry Tyrer.

Harry Tyrer skriver under på kontrakt
Foto: Everton FC

Hans kontrakt stod til at udløbe 2025, men nu har parterne forlænget aftalen.

Målmanden Harry Tyrer er livslang fan af Everton og kom til klubben som ganske spæd, men debuten for førsteholdet har han stadig til gode.

I jagten på spilletid blev han forud for denne sæson udlejet til Chesterfield i National League, det femtebedste niveau i England.

Vejen til førsteholdsfodbold synes lang, men alligevel har Tyres forlænget kontrakten.

Everton meddeler onsdag, at målmanden har skrevet under på en etårig kontraktforlængelse, som altså binder ham til sommeren 2026.

Tyres er udlejet til Chesterfield for resten af sæsonen, hvor han foreløbigt har holdet buret rent 11 gange i 39 kampe i National League. Chesterfield har netop sikret oprykning til League Two.

Tyres jubler over udsigten til at forlænge opholdet i Everton.

Harry Tyrer skriver under på kontrakt
Foto: Everton FC

– Det er en barndomsdrøm for mig at være på denne klub, og det er sandsynligvis enhver Everton-fans drøm at være på denne klub, udtaler han til klubbens hjemmeside.

– Jeg er vokset meget i de lavere ligaer, og jeg er helt sikkert blevet bedre som målmand. Jeg har nydt det meget. Jeg er vokset op som ung spiller. Det har været en positiv læringskurve, og det har været fantastisk at vinde ligaen, og det nyder jeg, slutter Tyrer.

Everton har netop appelleret den seneste pointstraf. Læs mere her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P